Compartir cotxe

Aqui teniu un enllaç per compartir cotxe per casi tota europa, amb 7 paisos adherits i de forma gratuïta.

http://covoiturage-libre.fr/

Estem en contacte amb aquest web i ajudant a traduir i tal i qual…

Per què aquest lloc?

Usuari habitual d’un famós web de “carpooling” (compartir cotxe), estava molt decebut i molt molest per la seva decisió unilateral d’obligar-los a reservar i pagar en línia un lloc d’ús compartit del cotxe. Jo no exposaré aquí totes les raons de la meva ira (el text seria massa llarg), sinó més bé explicar per què aquest lloc és ara en línia.
En la vida professional, sóc el creador i director d’una petita agència de desenvolupament de llocs web. Autodidacte, que avui sóc capaç de desenvolupar només llocs web molt funcional. Així que vaig decidir prendre el meu temps lliure (nit i els caps de setmana) per llançar ràpidament aquest lloc web. Els costos tècnics són compatibles amb gràcia per la meva empresa (el temps que l’associació pot assumir aquestes despeses). Això ara dóna el lloc en què estàs.

Per què un lloc web de “carpooling” (compartir cotxe) extra?

Aquest lloc respon a una necessitatque s’ha tornat indispensable avui en dia, permeten l’ús compartit fàcilment i gratis. A diferència del líder del sector que ha decidit imposar operació pagant als seus usuaris, comptar amb aquest lloc per crear una comunitat lliure al voltant de ”carpooling” (compartir cotxe).
També, davant meu, jo he fet servir alguns altres llocs existents d’ús compartit del cotxe, però cap tenia algunes funcions essencials per a mi o la seva ergonomia no s’adapta a les meves necessitats.

Per què aquest lloc és (i seguirà sent) gratis?

Jo també estic anticipant l’evolució d’ell em diu que si el lloc guanyant trànsit, necessita temps per passar a administrar aquest lloc augmentarà. I a diferència d’alguns, actualitzar de voluntariat per satisfer aquesta necessitat. Si els usuaris reben un servei gratuït, m’atreveixo a pensar que alguns li donarà a canvi una mica del seu temps per ajudar en la gestió d’aquest lloc. A més, un servei mínim que aquest lloc no és massa car, tècnicament. Comptant amb un mínim de donacions dels usuaris, mantenir que un lloc tan sembla realista.
Per tant, gràcies al seu temps i els seus dons vull fer aquest lloc viu en el temps.
Honestament, no sé si el meu enfocament és terme viable. Però l’única manera de saber és provar. Pel que és cosa feta si llegeixes aquestes línies.
Si l’activitat augmenta massa, poso un anunci en aquest lloc per reclutar voluntaris “moderadors” per ajudar-me a controlar els anuncis en línia (i eliminar l’abús).
Els costos tècnics podrien arribar, si el lloc es converteix en un jugador clau (menys 30000 persones a utilitzar tots els dies, nosaltres podem somiar), entre 10000 i 25000 d’euros a l’any. Això requeriria que cada usuari a pagar un euro per any per fer el lloc viu del que sembla bastant realista com enfocament?

Per què fa aquesta web – vostè no més funciona?

Menys funcions, és menys treball de desenvolupament i per tant un període més curt per a un ràpid en línia. No oblidis que estic sola inicialment per llançar aquest lloc. No obstant això, des de la creació de l’Associació al desembre de 2011, més a més de col · laboradors porta-me’n seva ajuda en diversos aspectes del lloc, augmentant significativament les oportunitats ofertes en aquest lloc.
Però l’objectiu principal d’aquest lloc és lliure. Serà per tant en tot moment què aquest lloc descans mentre respon a les necessitats bàsiques. Aquest enfocament permet un control de costos, una major estabilitat del sistema i la seguretat de les funcions vitals (i la seva privacitat).
Desenvolupar un lloc més complet (i complex) que proposaria una multitud de serveis (usuari de compte, Foto, comentaris, etc.) És significativament més pesats, més difícil i més costós d’implementar. La dimensió actual de la comunitat del lloc (col · laboradors + donants) no admet tal desenvolupament, almenys no sostenible i totalment sistema, que està paralitzant a mi.
En qualsevol cas, espero que aquest lloc ha de ser, o li ajudarà en la seva recerca de carpool.
I gràcies per trobar el temps per llegir aquestes línies ;-)

Nicolas RAYNAUD
Creador d’carpool -. Fr gratis
President de l’Associació “carpool -. Fr gratis”

Comments are closed.